home  |  onthaal  |  bedrijf  |  contacteer ons FR -  NL

Hydrofoberen en beschermen van oppervlakken  

 Behandelingen met waterwerende middelen vormen een klasse van restauratieingrepen die wijd verspreid toegepast worden. Deels door hun eigen succes hebben ze, door een té wijde verbreiding, vaak een kwalijke reputatie gekregen.
En vaak worden ze eveneens toegepast met verwachtingen die te hoog gespannen zijn. Die niet ingevulde verwachtingen komen de reputatie uiteraard niet ten goede. Nochtans is het een gevelbehandeling die, mits oordeelkundige toepassing van de juiste producten en vooral met realistische verwachtingen, uitermate geschikt is om de toestand én de duurzaamheid van een gebouw
gevoelig te verbeteren.
Het gebruik van een goed product is natuurlijk cruciaal.

Men dient ook onderscheid te maken tussen onderhoudsproducten die een vorm van hydrofobering en bescherming bieden, zoals de Nanodry producten, en diep indringende hydrofoberende producten met heel lange levensduur zoals Stormdry.

 

 

 

PRODUCTEN

  Stormdry is een diep indringende waterafstotende crème voor het beschermen van metselwerk. Het product werkt hydrofoberend, m.a.w. de poriën van het materiaal blijven open zodat het metselwerk op natuurlijke wijze kan 'ademen'. Stormdry behoudt het originele uitzicht van het metselwerk.

meer info

 

 

Het nieuwe Nanodry productgamma biedt een oplossing voor onderhoud en onzichtbarer bescherming van oppervlakken in onbehandeld hout, steen, terracotta,...

 

meer info
 

  http://www.kefa-international.com/fileadmin/images/logo.gif
Condens- en schimmelwerende coatings.
Gevelcoating KefaTherm Exterior.meer info

 disclaimer   |   webmaster    |    Copyright © - SB solutions BVBA

page last updated 21/11/2016