home  |  contact  FR -  NL

Kelderrenovatie Droog maken en inrichten van vochtige kelders

   
komt dit U bekend voor?
 

SB solutions heeft ruime ervaring met systemen voor de renovatie en reconversie van oude of ongebruikte en vochtige kelders. Hierdoor wordt kostbare extra leef- of werkruimte gecreŽerd.

Kelders worden steeds mee betaald, maar zelden worden zij echt gebruikt, laat staan bewoond, omdat ze meestal kil, donker en vochtig zijn. Maar waarom zou de gezelligheid van een woning of de functionaliteit van een gebouw moeten ophouden bij de keldertrap? Waarom zouden gezond wonen, aangename omgeving en mooi design enkel voorbehouden zijn voor bovengrondse verdiepingen?

In de hedendaagse bouwconjunctuur wordt het benutten van elke vierkante meter ruimte in een gebouw essentieel. Vooral wegens de steeds verhogende vastgoed- en bouwprijzen, die verhuizen of uitbreiden extra duur maken, of die bijkomende kosten met zich meebrengen zoals een bouwaanvraagdossier.

Met de toepassingen van SB SOLUTIONS kan een kelder in een minimum aan tijd worden gerenoveerd en desnoods droog afgewerkt met een heel hoge graad van comfort.

Bel voor meer info: 053 41 70 13

 DOCUMENTATIE

 

PRODUCTEN

 

Reconversie van vochtige kelders tot bruikbare ruimte

 

WTCB artikel: Renovatie van kelders (met o.a. toepassing van REPLA zoutbestendige membranen)

 

Folder kelderrenovatie
 

 

http://www.volteco.com/img/volteco_logo_home.gif

VOLTECO producten zijn speciaal ontwikkeld voor het waterdicht maken van ondergrondse constructies in metselwerk of beton.
 

meer info

REPLA


Extra dun afwerksysteem (3mm) voor vochtige, zoutbelaste en besmette muuroppervlakken. Afwerking met tweelaagse hydrofuge cementpleister of voorzetwand.

meer info
brochure

 

REPLA FLEECE
Extra dun afwerksysteem (3mm) voor vochtige, zoutbelaste en besmette muuroppervlakken en vloeren. Repla fleece wordt verlijmd met sulfaatbestendige flexlijm. Afwerking met tweelaagse hydrofuge cementpleister op muren en tegelbevloering.

meer info

REFLOOR 20

Drainage noppenbaan met 20 mm noppenhoogte voor vernieuwen en draineren van keldervloeren.

meer info

AQUADRAIN DRAINAGEKANAAL

Zeer compact drainagekanaal dat kan worden ingewerkt net onder de keldervloer of in een bestaande chape. Het kanaal bestaat uit twee delen: de U-vormige goot en het deksel met. De twee delen schuiven in mekaar.

Afmetingen: b 8 cm x h 4,5 cm - lengte van 2m

 

BUTYLTAPES

Een gamma van hoogwaardige butyltapes voor afdichting van naden en overlappen.
 

CD200 Butyltape 20 cm breed, 2 mm dik, rol 20 lm - wit
CD75  Butyltape 7,5 cm breed, 2 mm dik, rol 20 lm - wit

TANGIT M 3000 is een innovatief 2-componenten expansiehars voor afdichting van elk type leidingdoorvoeren en voor herstelling van lekkende doorvoeren of openingen in muren.

meer info

 

   

 disclaimer   |   webmaster    |    Copyright © - SB solutions BVBA

page last updated 29/10/2015